Lady Bug Note Generators

Friday, July 1, 2011

siApa yAng hArus dipersAlahkAn?

kesiAn bile bacA pAper metrO hAri ni.yuNi OnlinE kAt tempAt yuNi kejE..seDih2.tergAmAk lelAki 2 buAt pereMpuAn ni cAmni? xdEk hAti perut kE bAng Oii? kesiAn diE..


yuNi bukAN nAk belA sApe2 tApi entAhlA..yuNi pOn xtAu kAt mnE silApnye smpAikAn merEka jAdi cAmni.kAlAu yuNi yAng jAdi perempUan memAng terAmAtlAh sediH..sAbAr ye kAk,mungKin jodOh akAk ngAn lAki 2 setAkAt ni jE,kite sebAgAi hAmbANyA kenA trimA dengAn redhA.tAbAh ye kAk,yuNi tAu AkAk mAmpu sebAb AllAh xkAn bebAnkAn umAtNye dengAn bebAnAn yANg terlAMpAu berAt sekirAnya umAtnye xmAmpu unTuk menAnggUngnyE! insyaAllAh akAk mAmpu,chAiyOk! 


akAk,
wAlAupOn kitE xsAling kenAl antAra sAtu sAMe lAin tApi yuNi doAkAn akAk agAr sentiasA tAbAh.hArungilAh dugAan ni dengAn sAbAr dAn tAbAh..akAk tAu kAn? TuhAn sayAngkAn umAtnyE yAng sentiAsa bersAbAr.yUni tAu dugAan ni mAybe terlAlu berAt uNtuk AkAk temPuh kerAnA yuNi poN seoRAng perempuAn/wAnitA sepErti AkAk..sabAr ye kAk! :)


lelAki,
lAgi 3 hAri cuKoplA sebulAn kamu berkAhwin dengAn pasAngAn kAmu kAn? yuNi dOakAn agAr kAMu sentiasA bahAgiA dengAn isteRi kAmu. tetApi, kebAhagiAn Atas kesengsArAan dAn air mAta wanita lAin bukAnlAh sAtu kebAhAgiAn yAng benAr2 buAtkAn kitE hidOp bAhAgia tApi yuNi hArAp kAmu benar2 bAhAgiA.xbEk jikA kitE mendoAkAn sesuAtu yAng burOk terhAdap orAng lAin kAn? 
mAybe kAmu punyA alAsan sendiri kenAPA kAmu berbuAt demikiAn.hAnyA kAmu,orAng2 terdekAt dengAn kAmu dan TUHAN yAng mengetahuinyA.


******************************
kOrAng dA bcA pAper hAri ni? 01 JULAI 2011..

hAriAn mEtrO..

2 je yANg mAMpu yuNi cAKApkAn..mogA AkAk teruS tAbAh jALAni hidOp ini dAn wAhAi lelAki,mOgA kAmu bAhAgiA dAlam kehidUpaN kAmu..AMIN..
www.tips-fb.com

2 comments:

  1. hantaran tinggi sangat kot...tu tunang dia cari lain yg murah sikit.hehe

    ReplyDelete
  2. hoho..da tau tggi nape xckp awl2? huhu..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...