Lady Bug Note Generators

Sunday, July 17, 2011

hAri ni nisFu syAabAn,selamAt menyAmbut niSfu syAabAn semuA..:)

dAh tetApkAn dAlAm hAti nAk berubAh,nAk jAdi yAng lebih bAik dAri diri siti khAirunnisA yAng dulu..dOakAn yuNi,setiAp mAnusiA pAsti nAK berubAhkaN? smA gAK ngAn yuNi.yuNi nAk jAdi hAmbA AllAh yAng tAat pAdA setiAp suruhAnNyA,anAk mA AbAh yAng tAk derhAkA,aDik yAng sentiAsA ade sAAt abAng berdukA lArA,kAkAk yAng bOleh Kongsi semuA perkArA ngAn Adik2,cuCu yAng sentiAsA dAlAm ingAtAn,dAn insyAallAh kekAsih yAng setiA,istEri yANg sOlehAh,iBu yAng bAik dAn nEnek yANg peNuh dEngAn cOntoh telAdAn yAng bAik uNtuk semuA generAsi yAng AkAn dAtAng..


bisMillAhirrAhmAnirrAhim...
yA AllAh yA tuhAnku..
hAnyA kepAdAMu teMpAt Aku meMohon pertolongAn dAn berdOa.KAU tempAtkAnlAh ArwAh dAtuk dAn neNekku ditempAt yAng muliA di sisiMu,KAU pAnjANgkANlAh umO keduA ibu bApAku,adik berAdikku..
berkAtilAh perjALAnAn hidOp Aku,hiDup keluArgAku dAn selurUh umAt islAm di duniA ini.dAn seAndAinyA telAh ditAkdirkAn aku dengAn jodOh yANg telAh ditetApkAn olehMu,kAu berkAtilAh jOdoH kAmi ini..


yA AllAH..
Aku hAnyA seOrAng hAmbAMu yAng lemAh lAgi hinA,seAndAinyA telAh bAnyAk hAti2 yAng telAh Aku lukAkAn,amPunkAn dOsA ku yA AllAh..Aku hanyA sOrAng mAnusiA yANg serinG alpA dAn xsempurnA..


Amin yA rAbbAl AlAmin..
www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...