Lady Bug Note Generators

Thursday, April 14, 2011

pErpIsahAn..

   setiAp perteMuAn pAsti berAkhiR dengAn perpIsahAn kAn? xkiRe lA caNe beNtuk perpiSahAn tU,seDih terAmatlA seDih..='( ..tApi kitA xdApAt nAk hAlaNg beNda nI semuA,jAdi kitA kNa triMa dengAn redHa..insyaAllAh 1 hAri nAnti kitA dApAt bertEmu kembAli..Amin..


         lAu bOleh yuNi tAknAk perpIsahAn ni berlAku dLm idOp yuNi, yuNi taknAk sGt2! yuNi tAkleh trImA..yA Allah,kenApa perpisAhAn nI hArus berlAku? kenApa Aku yAng peRlu triMa suMe nI? yuNi tAknAkkkk...yuNi sAyAng diA!! tApi yuNi hArus redHa, yuNi mSti kuAt semAngAt dAn tAbah..


            "Ya AllAh yA TuhAnku..tAbAhkAnlAh hAti hAmbaMu yAng leMah ini, yA AllAh.."


AnDai yuNi dApAt pUtArkAn kemBali mAsa yAng berlAlu, yuNi nAk sGt2 perbAiki kesAlaHAn yAng yuNi lAkukAn, tApi tAk muNgkin..yuNi terPaksa trIma ketEntuAn Ilahi, iniLah tAkdirNya..mAafkAn akU wAhai kAmu, tAk terliNtAs dihAtikU uTk pergi dArImu..tApi keegOan yAng aDa dLm dirImu memBuatkAn aKu terPAksa meLangKah jAuh..bUkaN aKu tAk sAyanG, bUkaN aKu tAk cIntA..tApi iNi mUngKin yAng terbAik uTk kiTA..


"KetAhUilAh wAhAi sAyaNgku..Aku mAsih sAyanGkaNmu..AndAi kAu tlAh berjuMpa dGn rAtu pilihAn hAtimU yAng sebEnArnyA,aKu dOakAn kAmu agAr bhAgia sentiAsa disAmpIngnYa..akU juGa senTiAsa berdOa agAr kAmu bertEmu dgAn gAdis yAng leBih Baik dArikU..Aminn..


           kAmu..sesUnggUhnyA aKu tAk bisA uTk meLupAkAn kenAngAn yAng kiTa lalUi bersAma wAktU  dLu, mAsih kekAl terpAhat diIngAtaNku..tApi tAk kiRa mAcmAne crA skAlipOn aKu terPaksa beLajAr uTk melUpaKannYa, dAn aKu hArus melAkukAnnyA..tAk ku sAngkA anGan2 kiTa emPat taOn dAhuLu uTk memBinA istAna bhgIa berkecAi juA akhirnyA, nAmun aKu hArus tAbah meNjaLani iDop tanpAmu di cC..


     kAmu..terIma kAsih atAs segAlanYa..kAmu yAng mengAjar aKu erti kaSih sAyang, kerInduAn dAn segAlaNya..kAmu juGa yAng mengAjAr aKu erti sebUah kesetIan..tHanks 4 evErytHing..


suMenye tinGgal keNangAn..

yuNi..kUatkAn semAngat! apA yAng berlAku jdiKan pengAjAran dAn pengAlamAn..insyAllAh kAmu akAn berjAyA tempUhinyA..aJa2 fightIng!!www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...